Skip to main content
We match your fire.

Kutzner+Weber

Made in Germany op zijn best - meer dan 13 jaar ervaring in topkwaliteit fijnstof afscheiding.

Airjekt Accessoires

Met deze accessoires is de Airjekt zowel toe te passen bij bestaande toestellen en rookkanalen (retrofit), als bij nieuwe toestellen en rookkanalen.

Airjekt® 1 Zadelstuk

Voor retrofitting

Inox zadelstuk met bouten voor de montage van de Airjekt op een bestaand rookkanaal. Bevestiging met de inbegrepen spanklemmen.

Airjekt® 1 T-stuk

Voor nieuwe rookkanalen

Inox T-stuk met bouten en glad uiteinde voor montage van de Airjekt binnen een rookkanaal opbouw. Bevestiging met edelstaalmanchetten type A1 of A2. .

Airjekt® 1 Aansluitingsmanchetten

Voor het rookgasdicht maken van T-stuk of Zadelstuk

Een set aansluitingsmanchetten (2) voor een rookgasdichte verbinding. Deze Inox klembanden zijn ca. 60 mm breed, met spanslot en glasvezel dichtingsband. De diameter is aanpasbaar binnen de aangegeven afmetingen.

Airjekt® 1 Reinigingsdeksel

Voor afsluiting bij reiniging

Met dit reinigingsdeksel wordt de opening in het rookkanaal afgesloten, wanneer de Airjekt verwijderd wordt om het rookkanaal te reinigingen. De standaard levering van de Airjekt bevat reeds zo‘n deksel.

Gratis fijnstof afscheider

Bij aankoop van een Tulikivi speksteenkachel uit het Karelia gamma tussen 15/9 en 31/10/2019, krijgt u er een gratis fijnstof afscheider van Kutzner+Weber bij. Laat ons samen gaan voor fijnstofvrij houtstoken !

Lees meer

Steeds een passende oplossing

Met de vele Airjekt modellen valt steeds een geschikte installatie te bedenken, zowel binnen als buiten, in dubbelwandige of enkelwandige rookkanalen, in metalen of keramische (vanaf 2020) rookkanalen,...

Lees meer

Hoe hoger de schoorsteen...

...hoe beter de fijnstof afscheiding. Dus wordt een fijnstof afscheider best zo laag mogelijk geplaatst. Met 4 à 5 m rookkanaal kan meer dan 90 % fijnstof afscheiding bekomen worden.

Lees meer

Klik hier om een vraag te stellen aan onze vakmensen

We antwoorden zo snel mogelijk, normaal binnen 1 werkdag.

responsive image

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website kunnen geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die inhoud bevat afkomstig van sociale media.

Meer informatie