Skip to main content
We match your fire.

Kutzner+Weber

Made in Germany op zijn best - meer dan 13 jaar ervaring in topkwaliteit fijnstof afscheiding.

Het bedrijf Kutzner+Weber

responsive image

Het Duitse Kutzner+Weber is marktleider in industriële en huishoudelijke fijnstof afscheiding. De Airjekt technologie wordt reeds sinds 2006 industriëel toegepast. Nu volgt dus ook de introductie bij de particuliere huishoudens, waar ze binnenshuis of buiten op het rookkanaal gemonteerd wordt.

Een stukje geschiedenis van Kutzner+Weber :

  • Kutzner+Weber is reeds sinds 1934 actief in de productie van elektronische en mechanisch bewegende onderdelen van rookkanalen, zowel op het niveau van kleine familiale verbrandingstoestellen, als voor grote industriële installaties.
  • In 1997 werd KW een onderdeel van de RAAB groep.
  • Sinds 2002 is KW DIN EN ISO 9001 gecertificeerd.
  • In 2006 bracht KW de eerste elektrostatische fijnstof afscheider voor industriële toepassingen op de Duitse markt - vandaag nog steeds de absolute marktleider in dit gebied.

Gratis fijnstof afscheider

Bij aankoop van een Tulikivi speksteenkachel uit het Karelia gamma tussen 15/9 en 31/10/2019, krijgt u er een gratis fijnstof afscheider van Kutzner+Weber bij. Laat ons samen gaan voor fijnstofvrij houtstoken !

Lees meer

Steeds een passende oplossing

Met de vele Airjekt modellen valt steeds een geschikte installatie te bedenken, zowel binnen als buiten, in dubbelwandige of enkelwandige rookkanalen, in metalen of keramische (vanaf 2020) rookkanalen,...

Lees meer

Hoe hoger de schoorsteen...

...hoe beter de fijnstof afscheiding. Dus wordt een fijnstof afscheider best zo laag mogelijk geplaatst. Met 4 à 5 m rookkanaal kan meer dan 90 % fijnstof afscheiding bekomen worden.

Lees meer

Klik hier om een vraag te stellen aan onze vakmensen

We antwoorden zo snel mogelijk, normaal binnen 1 werkdag.

responsive image

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website kunnen geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die inhoud bevat afkomstig van sociale media.

Meer informatie