Skip to main content
We match your fire.

Kutzner+Weber

Made in Germany op zijn best - meer dan 13 jaar ervaring in topkwaliteit fijnstof afscheiding.

Airjekt : steeds de ideale oplossing voorhanden

Met de vele Airjekt modellen valt steeds een geschikte installatie te bedenken, zowel binnen als buiten, in dubbelwandige of enkelwandige rookkanalen, in metalen of keramische (vanaf 2020) rookkanalen,...

Airjekt® 1 Indoor

Voor binnen

De ideale oplossing voor maximale fijnstof afscheiding om binnenshuis te installeren op een enkelwandig rookkanaal. De fijnstofascheider kan geplaatst worden in de toestelruimte, alsook bijvoorbeeld op de eerste verdieping.

Airjekt® 1 Outdoor

Voor buiten

De oplossing voor maximale fijnstof afscheiding om te installeren op een dubbelwandig rookkanaal aan de buitenzijde van de woning. Geleverd inclusief regenbescherming.

Airjekt® 1 Keramic

Voor keramische rookkanalen

Deze fijnstofafscheider voor gemetselde schoorstenen, schouwpotten en andere keramische rookkanalen zal pas in 2020 beschikbaar zijn. Het is een prima oplossing voor maximale fijnstof afscheiding, waarbij ook in nieuwe rookkanalen technieken bestaan om de schoorsteenwand voldoende geleidend te maken voor een optimale werking.

Airjekt® 1 Top

Voor de schoorsteenmond

Dit is een minder goede oplossing voor maximale fijnstof afscheiding, omdat er slechts een beperkte afscheidingslengte rookkanaal beschikbaar is (zie % afscheiding). Indien de andere oplossingen hierboven niet toepasbaar zijn, dan blijft het uiteraard wel een goede ingreep om de emissies van fijnstof te verlagen. Geleverd inclusief regenbescherming.

Gratis fijnstof afscheider

Bij aankoop van een Tulikivi speksteenkachel uit het Karelia gamma tussen 15/9 en 31/10/2019, krijgt u er een gratis fijnstof afscheider van Kutzner+Weber bij. Laat ons samen gaan voor fijnstofvrij houtstoken !

Lees meer

Steeds een passende oplossing

Met de vele Airjekt modellen valt steeds een geschikte installatie te bedenken, zowel binnen als buiten, in dubbelwandige of enkelwandige rookkanalen, in metalen of keramische (vanaf 2020) rookkanalen,...

Lees meer

Hoe hoger de schoorsteen...

...hoe beter de fijnstof afscheiding. Dus wordt een fijnstof afscheider best zo laag mogelijk geplaatst. Met 4 à 5 m rookkanaal kan meer dan 90 % fijnstof afscheiding bekomen worden.

Lees meer

Klik hier om een vraag te stellen aan onze vakmensen

We antwoorden zo snel mogelijk, normaal binnen 1 werkdag.

responsive image

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website kunnen geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die inhoud bevat afkomstig van sociale media.

Meer informatie