Pyros pelletkachels
Pyros Pelletkachels

Uw pelletkachels-importeur : garantie en service

Dutry : uw exclusieve importeur voor de pelletkachels van Pyros

Met de komst van het topmerk PYROS komt er eindelijk schot in onze markt voor pelletkachels. Het italiaanse bedrijf PATERNO s.r.l. is al een decennium één van de pioniers in houtpelletkachels en koos medio 2007 voor Dutry & Co als exclusief importeur voor de Benelux en Frankrijk.

Dutry & Co bestaat al sinds het jaar 1812 en staat bekend als een professionele importeur van diverse kwaliteits-houtkachels, zoals de Tulikivi speksteenkachels, de Dan Skan houtkachels en nog veel meer. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid dealernetwerk, de nodige ervaring en een uitgekiende service. De dienst-na-verkoop is een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Gezien de techniciteit van pelletkachels is dit voor een importeur ook echt nodig.

Lees meer over Dutry & Co hier.

Uw garantie :

Elke Pyros pelletkachel wordt geleverd met een uniek garantiecertificaat. De fabrieksgarantie van Pyros bedraagt 2 jaar op alle onderdelen. Indien een onderdeel defect raakt kan het eenvoudig vervangen worden met de reserve-onderdelen die elke Pyros-verdeler standaard in huis heeft. U hoeft dus in principe nooit te wachten op onderdelen die van de fabriek in Italië moeten komen.

Onze Service

U kan voor al uw vragen in de eerste plaats terecht op de speciale service-website www.pyros.be. U vind er een uitgebreide lijst met de meest voorkomende vragen en antwoorden in verband met gebruik, onderhoud en foutmeldingen. Daarnaast kan u ook rechtstreeks contact opnemen met uw lokale Pyros verdeler of met de importeur Dutry & Co zelf. Ons gekwalificieerd personeel doet zijn uiterste best om u zo snel mogelijk te helpen. Voor ons is service geen last, maar een vast onderdeel van het product dat we aanbieden.

 

TULIKIVI

massieve
speksteenkachels

DAN SKAN

deense
houtkachels

TOTEM

afsluitbare
open haarden

CALIMAX

geluidsarme
pelletkachels

ALTECH

kachels in
speksteen

LOHBERGER

fornuizen op
hout en pellets

HOUT-CV

houtgestookte CV
CV-kachels & haarden

ALPINA

gaskachels met
stralingswarmte

PANYOL

inbouw
houtovens

BIG GREEN EGG

méér dan een
barbecue

ECOSTONE

elektrische
verwarming

MONDEX

speksteen
saunakachels

LOGMATIC

de handige
houtklover

 

BELGIË : Jagershoek 10, 8570 Vichte - Belgie. Tel 056/77.60.90
NEDERLAND (enkel postadres) : Archimedesstraat 12, NL 3316 - AB Dordrecht - Nederland. Tel 078/639.04.76

Een Tulikivi vanaf 150 € per maand...
Pellets voor de pelletkachel...
Neem deel aan een Tulikivi Avond...
Milieubewuste stooktips...
Pellets met DIN-kwaliteit...
Tegelkachels met speksteen...
Brandhout tips...
Uw open haard is goud waard...
De natuurlijke infrarode saunakachel...
10 voordelen van de massieve speksteenkachel...
De speksteen radiator...
Beschouwing over schouwen...
Fornuis op hout (houtfornuizen)...
Open haarden en allesbranders...
De geluidsarme pelletkachel...
Vind uw lokale verdeler met onze dealerzoekmachine voor alle merken Beurzen, infodagen en info-avonden over haarden en kachels Beurzen, infodagen en info-avonden over haarden en kachels Gratis documentatie van de merken op deze site - te downloaden, op te halen bij uw verdeler of per post te verkrijgen Contacteer Dutry & Co Vind uw openhaard, speksteenkachel, tegelkachel, allesbrander, enz... in onze foto-albums Dutry Videocenter met clips over kachels en haarden Voordelige financieringsvoorwaarden voor haarden, kachels en speksteenkachels Overzicht van alle paginas van deze site Tulikivi massieve speksteenkachels Danskan houtkachels open haarden van Totem Calimax pelletkachels Altech kachels in speksteen Alpina gaskachels hout-cv, pellets-cv inbouw houtoven voor pizza, brood, enz... Big Green Egg barbecue Ecostone electrische verwarming Mondex saunakachels Logmatic houtklovers houtgestookte fornuizen Tulikivi massieve speksteenkachels Danskan houtkachels open haarden van Totem Calimax pelletkachels Altech kachels in speksteen Alpina gaskachels inbouw houtoven voor pizza, brood, enz... Big Green Egg barbecue Ecostone electrische verwarming Mondex saunakachels Logmatic houtklovers fornuizen hout en pellets Houtgestookte CV-kachels en CV-haarden Achtergronden ivm Dutry & Co, invoerder van Tulikivi, Danskan, Altech, Ecostone, Mondex, Big Green Egg, Alpina, Mondex,... Meer info over een bezoek aan de internationale toonzaal van Dutry & Co Links naar verwante sites Meer lezen ... van open haarden tot stralingswarmte Print enkel de inhoud van deze pagina af, dus zonder de navigatie-elementen bovenaan, onderaan en rechts Email een link naar deze pagina aan uw vrienden of famillie Meer info over een bezoek aan de internationale toonzaal van Dutry & Co Le site de Dutry & Co en français Voeg deze website toe aan uw lijst van favoriete websites Tulikivi massieve speksteenkachels Danskan houtkachels Totem open haarden inbouwhaarden Altech kachels Panyol houtoven voor brood, pizza, etc... Alpina gaskachels Big Green Egg barbecue Ecostone radiators voor electrische verwarming Mondex saunakachels Logmatic houtklovers Calimax pelletkachel Lohberger fornuis op hout en pellets