Skip to main content

Life is a Gourmet Pizza Party !

Alfa is wereld marktleider in snelle hout- en gasovens voor binnen en buiten. De unieke Forninox technologie betekent in de eerste plaats dat de oven bakklaar is 15 minuten na het aansteken van het vuur. Ideaal voor de moderne foodie met weinig tijd maar heel veel zin in de unieke smaak van het levende vuur.

Alfa Forni

design ovens op hout en gas

Dankzij de unieke ForninoxTM technologie bieden we moderne foodies nu ook in België een snelle pizza oven waarin het klassieke vuurvaste gewelf vervangen werd door een geïsoleerd roestvrij stalen gewelf, dat hoge baktemperaturen garandeert in zeer korte tijd.

15 minuten na het aanmaken van het vuur kan de eerste pizza er al in, om 1 à 2 minuten later opgediend te worden. Zo komt de unieke smaak van echte italiaanse pizza in het bereik van iedereen die, net als u en ik, steeds onder een zekere tijdsdruk leeft. Een avond in de week, een familliebezoek op zondagmiddag... schat staat de pizzaoven al klaar ? Plezier verzekerd !

De wereldwijde Gourmet Pizza trend brengt ook topchefs terug naar de houtoven. De traditionele pizza ingrediënten worden steeds meer aangevuld met bijzondere “toppings”, de éne al exotischer dan de andere.

Dankzij diverse accessoires zoals de BBQ Set kan men bijvoorbeeld een steak langzaam grillen in de oven, om ze vervolgens fijngesneden over de pizza te strooien vooraleer die in de oven gaat - mmm...

Uiteraard kunnen ook ovenschotels, gegrild vlees en vis, brood, gebak, enz... in de houtoven bereid worden, De levende vlam van het houtvuur staat garant voor een unieke smaak, helemaal anders bijvoorbeeld dan bij een houtskool barbecue. De modellen zijn slank, sexy en voorzien van handige wielen, waardoor ze eenvoudig verplaatsbaar zijn.

De nieuwste tel in het Alfa gamma is de kleine One, goed om één pizza per keer mee te bakken en al snel de populairste keuze voor het doorsnee gezin. Ze is beschikbaar op hout of gas en gaart een pizza in slechts 90 seconden. Zoals de meeste modellen bestaat ze in TOP versie, of met bijgeleverde tafel op wieltjes.

Meer info, recepten, demonstraties, enz... op alfaforni.com.

Topkwaliteit buitenovens op hout en gas

De FORNINOX technologie weerspiegelt de modernste evolutie op basis van de traditionele houtoven.

LEES MEER

Het bedrijf Alfa Forni

De Alfa visie omvat eenvoudige elegantie, moderniteit in traditie, praktische schoonheid in ronde vormen en buitengewone kleuren.

LEES MEER

Stel uw vraag aan onze vakmensen

We antwoorden zo snel mogelijk, normaal binnen 1 werkdag.