Skip to main content

De wereld van Tulikivi

Een paar uur stoken voor 24 uur heerlijke stralingswarmte, dat is pas moderne houtverwarming.

Tulikivi

massieve speksteenkachels

Speksteen is een wonder van de natuur, omdat de steen bijzonder vuurbestendig is en heel veel warmte kan opslaan. De massieve speksteenkachels van Tulikivi zijn warmte-accumulerende houtkachels, die je slechts een paar uur hoeft te stoken voor 24 uur warmte.
Dat maakt een Tulikivi enorm tijdbesparend, ideaal voor als je een maximum aan warmte uit hout wil halen zonder slaaf te worden van je houtkachel.


Dat maakt een Tulikivi enorm tijdbesparend, ideaal voor als je een maximum aan warmte uit hout wil halen zonder slaaf te worden van je houtkachel. Daarenboven kenmerkt de massieve speksteenkachel zich door een zeer laag houtverbruik, de laagste fijnstof emissies en een bijzonder weldoende stralingswarmte.

Massieve Tulikivi speksteenkachels zijn hybride massakachels, waarin je zowel hard hout, zacht hout als houtpellets kan verbranden, zonder stroom te verbruiken.

De meeste Tulikivi modellen zijn in verschillende speksteen afwerkingen te verkrijgen, van de zachte Classic, tot de glinsterende Grafia over de strakke Nobile, de gelijne Rigata en de nostalgische Robusta.

Standaard wordt elke Tulikivi Karelia massakachel geleverd inclusief een grillrooster, zodat je het hele jaar door gezellig kan koken en grillen in de kachel. Sommige modellen zijn ook voorzien van een bakoven.

Een Tulikivi kan ook warm water voor verwarming en sanitair produceren, voorzien worden van een automatische luchtsturing of zo geïnstalleerd worden dat ze in nieuwbouwwoningen niet tot oververhitting leidt.

Voor vakantiewoningen of andere woningen waarin snelle opwarming nodig is, biedt Tulikivi met het Pielinen gamma ook niet-massieve speksteenkachels aan. Je kan van deze lichtere speksteenkachels niet verwachten dat een paar uur stoken je de hele dag van warmte voorziet, maar ook zij stralen nog vele uren nadat het vuur uit heerlijke speksteenwarmte uit.

NAJAARSACTIE 2020

Gratis SENSO luchtsturing inclusief LED optie* bij aankoop van een Tulikivi Karelia model. Geniet van tot wel 1440 € voordeel.

Indien de senso sturing niet beschikbaar is op uw model geniet u van 10 % korting op de aankoop van uw Tulikivi. Deze actie is geldig tot 18/10/2020.

Copyright Dutry

De ultieme energiebesparing met hout

De wereld van Tulikivi

Een TULIKIVI is een warmte accumulerende houtkachel, een echte warmtebatterij. Wanneer een TULIKIVI brandt, dan wordt niet alle warmte meteen uitgestraald. 2 tot 4 uur branden voor 12 tot 24 uur warmte zijn richtwaarden voor het accumulerend vermogen van de Tulikivi speksteenkachels.

LEES MEER

Welzijn met speksteenwarmte

De wereld van Tulikivi

Wanneer we Tulikivi eigenaars bevragen naar hun ervaring, dan komt vooral de sterk verhoogde levenskwaliteit naar voor. Een massieve speksteenkachel van Tulikivi is niet alleen bijzonder tijdbesparend en comfortabel in gebruik. Vooral de aangename speksteenwarmte is wat die mensen niet meer willen missen.

LEES MEER

Kies uw speksteen afwerking

De wereld van speksteen


Van de zachte Classic, tot de glinsterende Grafia over de strakke Nobile, de gelijne Rigata en de nostalgische Robusta : Tulikivi Design kent geen grenzen meer dankzij de innovatieve jetstream afwerkingstechnieken.
 

LEES MEER

Stel uw vraag aan onze vakmensen

We antwoorden zo snel mogelijk, normaal binnen 1 werkdag.