Skip to main content

Het bedrijf Alfa Forni

Alfa Forni is opgericht in 1977 om de ceramische steen op te waarderen, gemaakt van kostbaar natuurlijk materiaal en op prijs gesteld vanwege zijn bestendigheid tegen vuur en hitte. In de laatste 40 jaar zijn er veel producten op de markt gebracht die de geschiedenis van deze sector hebben geschreven: bedacht rond het vuur, om het toegankelijker te maken voor iedereen. Met een grote bijdrage van de tweede generatie van de familie Lauro en Ortuso, is het bedrijf een begrip geworden, made in Italy, en verspreid over meer dan 70 landen wereldwijd. Begeleid door de standaarden van Italiaanse stijl, authenticiteit en originaliteit, zijn alle producten ontworpen, geproduceerd en afgewerkt in Italië met veel liefde en dit alles in onze fabriek in Anagni.

Alfa is het bekendste merk van de Alfa Forni groep. Vanaf haar ontstaan in 2009 is het de wereldwijde koploper in de sector van de roestvrijstalen houtovens. De innoverende producten die onze fabriek heeft ontworpen zijn steeds trendsettend geweest. Het kenmerk van onze originaliteit is het product van onze afdeling Research & Development, die altijd toegewijd is aan het scheppen en testen van nieuwe modellen, zowel op hout als op gas.

Kwaliteit is altijd de belangrijkste factor voor ons succes geweest, waarbij we het hoogste niveau van de markt aanhouden, mede dankzij de installatie van gloednieuwe voorzieningen en machines die onze precieze productietechnologie mogelijk maken. Onze producten worden uitsluitend in onze fabriek in Anagni gemaakt, waar vuurvaste stenen en roestvrij staal bekwaam tot één geheel worden gecombineerd door vakmannen met bijna 40 jaar ervaring.

Ons doel is om niet alleen een bakoven, maar een echte levensstijl aan te bieden. De Alfa visie omvat eenvoudige elegantie, moderniteit in traditie, praktische schoonheid in ronde vormen en buitengewone kleuren. Boven alles staat echter het samen genieten met familie en vrienden, het samen zijn bij het maken van lekker eten.

Ook interessant …

Stel uw vraag aan onze vakmensen

We antwoorden zo snel mogelijk, normaal binnen 1 werkdag.